Het vinden van een goedkope huisdierenverzekering

Wanneer u een huisdier heeft, of dit nu een hond en kat een konijn of een papegaai is, dan bent u gehecht aan het dier. U gunt het dier veel goeds. Om de financiële risico’s van de huisarts of een operatie op een adequate manier af te dekken kunt ervoor kiezen om een verzekering af te sluiten voor uw huisdier. Dit kan tegenwoordig voor vrijwel elk dier. Of het nu gaat om uw kat of om een verzekering voor uw Duitse herder.

Een dierenverzekering vergoed (gedeeltelijk) de ziektekosten of zorgkosten van uw beest. Wanneer uw dier ziek wordt, medicijnen nodig heeft of erger nog een zware operatie moet ondergaan kunt u terugvallen op de dekking van de ziektekostenverzekering / zorgverzekering die u bij een aanbieder van de dierenverzekering heeft afgesloten.

OHRA huisdierenverzekering (zowel hondverzekering als kattenverzekering) Aantrekkelijke dierenverzekering met uitgebreide dekking voor alle soorten rassen honden en katten, u kunt zelf kiezen naar welke dierenarts u wilt.

PROTEQ dierenverzekering (zowel hondenverzekering als kattenverzekering).

Zowel een verzekering voor honden als voor katten, met een zeer hoge vergoeding per jaar van maximaal € 5000,00 is de Proteq Dier & zorg als marktleider een van de dierenverzekeringen die door de consument het meest gekozen wordt.

PETPLAN huisdierenverzekering (zowel hondenverzekering / kattenverzekering als verzekering voor konijn of papagaai)
Naast uw hond en kat kunt u bij Petplan ook uw konijn of papegaai verzekeren. Dit is de goedkoopste huisdierenverzekering die wij hebben gevonden met goede voorwaarden. Met name het vaste eigen risico kan deze verzekering de goedkope oplossing maken voor het verzekeren van uw huisdier. U betaalt bv geen 19 of 20 % van het gedeclareerde bedrag maar een vast eigen risico van 35 euro per declaratie. Wanneer het te declareren bedrag in de papieren loopt blijft het eigen risico lekker laag.

Ga vandaag nog vergelijken en de beste goedkoopste huisdierenverzekering voor uw hond kat konijn of papegaai afsluiten om uw geliefde huisdier te verzekeren tegen mogelijk snel oplopende ziektekosten. U wilt toch ook dat uw dier, net als uzelf goed verzekerd is tegen alle ziektekosten.