Lijnzaad: het ideale middel voor je paard!

Je paard kijkt op de kaart, bestelt geen taart, maar lijnzaad. Culinair genieten voor Amerigo. Als je je paard wel eens een gezonde afwisseling in de voeding wilt geven of de vacht nog meer wilt laten shinen, is lijnzaadpoeder een uitstekend middel! Waar het middel dan precies goed voor is, lees je in deze blog.

Waarom is het belangrijk?

Paarden die vaak in de stal staan krijgen vaker ruwvoer dan dat ze vers gras eten. In vers gras zitten bepaalde omega 3 vetzuren die onmisbaar zijn voor de gezondheid van een paard. Paarden die weinig gras eten, moeten dus op de een of andere manier een aanvulling van omega 3 krijgen. Lijnzaad biedt hier een uitkomst voor. Dit stimuleert de weerstand en de gezondheid van je paard! Door de juiste verhouding van omega 3-6-9 vetzuren gaat de vacht ook steeds meer stralen.

Effecten van lijnzaad op paarden

Het poedermengsel bestaat uit een mengeling van lijnzaadpoeder met natuurlijk CBD-extract. Het herstelt ons cannabinoïden systeem, maar ook dat van paarden. Paarden gaan er kort gezegd dus heel goed van in hun vel zitten. Daarnaast is het een mooie bijkomstigheid dat de hoeven door lijnzaadpoeder gezond worden en blijven, zijn de spieren soepeler en gaan de maag en darmen beter werken. De spieren van paarden worden natuurlijk vaak zwaar belast en op de proef gesteld. Het is dus ook gewoon echt nodig om hier veel zorg aan te besteden! Een gezonder paard in een goed humeur, dat is wat je wilt als paardenliefhebber.

Op zoek naar een goed lijnzaad product voor je paard? Bekijk dan zeker eens het CBD/lijnzaad poeder van EquiCanna. Deze winkel heeft ervaring en affiniteit met paarden, en biedt dan ook kwalitatief hoogwaardige producten aan. Daarnaast bestel je natuurlijk makkelijk en snel lijnzaadpoeder vanuit je luie stoel. Doen dus!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*